Iizgbc5wqbsvbdl70tge

Microsoft Office Word 2013 - driver profesional.

Curs practic de cunoastere si folosire a functiilor si comenzilor.

   Watch Promo

Felicitari pentru alegerea facuta! O sa ai motive sa fii cu adevarat surprins de ceea ce vei gasi aici.

PRECIZARE: acest curs integreaza in totalitate cursul Elaborarea lucrarii de diploma - Microsoft Office Word 2013, driver fast install si cursul Distinctie in Microsoft Office Word.

Asa incat si investitia pe care o faci e mai mica cu 20%.

glass jar on wooden surface

Editorul de text Word poate fi invatat prin confruntarea nevoilor cu practica (cu exercitiul). Asa incat lectiile pentru descoperirea si utilizarea eficienta a functiilor si comenzilor din Word le-am adaptat intr-un curs de elaborare a unei lucrari de diploma. Am ales lucrarea de diploma (poate fi dizertatie, doctorat, referat, raport etc) pentru ca foloseste cele mai multe functii pe care le ofera editorul Word. De la coperta, cuprins, paginatie, antet si subsol (header / footer), formatare text, formatare pagina (portrait / landscape), forme, poze sau grafice, tabele, campuri ascunse, referinte, citate, numerotari, note de subsol, bibliografie + alte functii conexe, o sa fiti conectati la 4 ore de inregistrari.

Cursul adopta metoda firului rosu: de la simplu, la complex; de la ușor, la greu; de la cunoscut, la necunoscut; ofera explicatii si demonstratii.

Lectiile se constituie, de asemenea, in veritabile exercitii. Vizionati o inregistrare de 2 ori, dupa care efectuati aceleasi operatiuni pe un document Word pe care il creati pentru exercitii.

Precizare importanta. Lectiile sunt inregistrate in editorul Word 2013. Functiile si rezultatul lor sunt aceleasi, indiferent de varianta de Word. Diferenta o constituie locul in care gasiti aceste functii (in varianta 2013 functiile fiind mai accesibile).

... asa incat lucrarea de diploma este doar pretextul acestui demers de invatare fiind cel mai bun model pentru demonstrare si exercitiu. In fapt, o sa te convingi la primul interviu ca bagajul de competente pe care l-ai imbogatit cu abilitatile si cunostintele despre Word iti vor conferi minimum 15% avantaj suplimentar fata de cealalta persoana recrutata.

Believe me!

Succes in tot ceea ce faci.

El.


Your Instructor


Barna Claudiu, JASCOP
Barna Claudiu, JASCOP

Sunt angajat intr-o companie prestigioasa; sunt director de resurse umane si ma ocup de oameni. De fapt, ma ocup de oameni dintotdeauna. Am fost profesor 1 an, apoi am lucrat 9 ani in recrutare si selectie de personal in armata, apoi 8 ani in departamentul comercial unde am invatat sa relationez cu colegii si clientii ca sa imi ating obiectivele si, in prezent, din nou in resurse umane.

Pe langa liceu am studiat inca 12, 13 ani sociologie, economie (marketing), management, resurse umane, ospitalitate (pentru industria turismului), audit in industria alimentara, asa incat, gandeste-te cat de multe iti pot spune.

JASCOP este un proiect personal in domeniul formarii si dezvoltarii competentelor profesionale. Eu stiu ca nu este suficient sa fii un foarte bun cunoscator al meseria tale. Trebuie sa detii un set de competente care sa te ajute sa fii si mai bun.

Asa incat, ai incredere in mine!.

Vezi - biografie - 20 de ani in 3 minute.


Course Curriculum


  Comenzi și funcții relevante
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Cand incepe si cand se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se sfarseste, in timp, niciodata. Esti singura persoana care decide timpul alocat, ritmul de parcurgere etc.
Cat timp am acces la curs?
Ce ai zice - pentru totdeauna? Dupa ce te-ai inscris, ai acces nelimitat la curs, pentru cat timp doresti.
Daca nu sunt multumit de curs?
... si eu am fost student!. Gestionam banii atent si ii cheltuiam cu prudenta. Si eu am mancat corn cu sana Napolact la pranz. Si uneori si seara - :). Imi doresc sa fii multumit si sa descoperi lucruri care sa iti fie cu adevarat utile. Pentru scopul pentru care a-i accesat cursul, dar si pentru toate celelalte activitati profesionale care presupun performanta cu Word. Daca nu esti multumit, contacteaza-ne in primele 30 de zile si iti returnam intreaga suma achitata..
Daca sunt functii pe care nu le inteleg suficient de bine, ce pot face?
Scrie-mi aici despre functia pe care vrei sa o aprofundezi sau despre lucrul pe care nu l-ai inteles. Iti voi raspunde si te voi asista. Asta e ANGAJAMENTUL MEU.

Felicitari! Esti mult mai bun decat ieri! Exercitiul iti va rafina abilitatile de lucru cu word. Ceea ce ai invatat constituie, cu adevarat, suportul unei evolutii fantastice. Descopera in continuare lucruri extraordinare.

Get started now!