Osv652oirxc88j0m4v5n

Kyds play IT - Windows 7

FOARTE UTIL si FOARTE EDUCATIV!

   Watch Promo

Sa vezi in departare e ceva. Sa ajungi acolo e cu totul altceva!

Si cine nu-si doreste sa ajunga acolo? Doar ca - daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa depui efort continuu si mai ales trebuie sa depui un efort corect si la timpul potrivit.

Competenta de utilizare a calculatorului este indispensabila la varsta scolara, pentru ca in final vei deveni un specialist recunoscut si apreciat de catre colegi, profesori si superiori. Formarea corecta a deprinderilor de folosire a calculatorului trebuie sa inceapa cu inspectarea sistemului de operare Windows. In acest curs o sa descoperi lucruri foarte utile nu doar in cunoasterea sistemului de operare, cat mai ales pentru toate programele cu care vei lucra ulterior. Pentru ca am o experinta practica bogata, stiu ca daca iti doresti sa devii foarte bun, trebuie sa executi foarte bine lucrurile fundamentale.

Iar cursul de initiere si descoperire a Windows-ului (care este o chestiune fundamentala) ofera aceasta sansa deosebita de a exersa comenzi si de a cunoaste functii in mod profesionist. Pe langa cele mai simple functii (creare si gestionare foldere si fisiere) va prezint si chestiuni uimitoare care explica modul in care se formeaza culorile (informatii necesare de fiecare data cand vrei sa schimbi culoarea unei forme pe care ai creat-o), formatari generale pentru numere, mouse si tastatura, vei afla pe ce criterii ordoneaza calculatorul anumite texte, care sunt unitatile de stocare si masura informatice (Byte, Megabyte, ...), vei afla ce sunt aceia pixeli etc.

Nu rata acest curs. Este esential pentru formarea corecta a deprinderilor IT. Sunt lectii inregistrate pe o durata totala de 1 h si 22 minute.

Succes!


Your Instructor


Claudiu, JASCOP
Claudiu, JASCOP

Salut, acum e momentul sa infuzezi cunostinte de baza. Incepand cu 12-13 ani. Pentru ca tot ce inveti acum o sa iti fie de un real ajutor pentru tot ceea ce vei face. Am fost profesor 1 an, cu ceva timp in urma. Am prieteni profesori, sunt conectat cu sistemul educational, dar nu mai cred in eficienta lui. Imi doresc o schimbare. Si ca sa nu stau pasiv, transfer din cunostintele mele.

Iti recomand sa fii bun!. Cel mai bun, incepand de acum.

Pentru ca mai tarziu timpul o sa se comprime incat nu mai poti reveni la chestiuni pe care trebuie sa le consumi azi.

Eu am invatat sa lucrez cu computerul la 20 de ani. Atunci, capacitatea unui harddisk era jumatate dintr-un CD azi. Asa incat, crede-ma, deja ai cel putin 8 ani in fata mea!

Fii cel mai bun!


Frequently Asked Questions


Cat de folositor este cursul?
Cursul reprezinta baza pentru utilizarea eficienta a calculatorului. Cunoasterea sistemului de operare Windows, dar mai ales a particularitatilor sale, sprijina in perfectionarea ulterioara a programelor cu care cursantul va intra in contact.
Incepand cu ce varsta poate fi aplicat cursul?
Fiul meu implineste 5 ani si deja deprinde chestiuni elementare pentru utilizarea calculatorului. Consider ca incepand cu 12 ani cursul poate fi aplicat copiilor, dar poate fi parcurs si de catre tineri si adolescenti pentru ca el reprezinta o veritabila sursa de cunoastere si explicare a unor notiuni generale.
Daca nu voi intelege toate mecanismele din curs.
Lasa-mi de stire. Voi fi incantat sa iti fiu alaturi si sa te sprijin sa obtii tot ceea ce ti-ai propus.

Felicitari! Ai incheiat cursul de descoperire si cunoastere a sistemului de operare Windows 7. Mai mult, ai descoperit lucruri atat de grozave care iti vor fi de ajutor in perfectionatrea abilitatilor de lucru cu calculatorul. Interesul tau este benefic. Vei ajunge un profesionist. Persevereaza!

Get started now!