C8z06ha7qjygnhyxb9aq

Excel - follow me!

Initiere de succes in Excel. Mai mult decat te astepti.

In excel poti face tot ceea ce vrei! Trebuie doar sa intelegi bazele. Asa incat, cursul de Excel - follow me! este o invitatie pe care ti-o fac sa descoperi si sa inveti fundamentul operatiilor corecte ale programului.

In initierea pentru orice sport, cele mai importante lectii constau in: regulile jocului, pozitiile de baza (de asteptare, de aparare, de atac etc), cunoasterea obiectului sportiv (minge, racheta, bicicleta) si tehnicile specifice, fara de care performanta nu poate fi atinsa.

Follow me contine 3 ore si 40 minute de inregistrari, in 26 de lectii. Nimic plictisitor, ci foarte util! Am ales varianta de demonstrare explicativa, pentru ca fiecare operatie sa aiba un sens. Modelul de invatare Matrix ramane pur virtual.

In fiecare lectie sunt atinse si subiecte / manevre conexe, fapt care valorifica si mai mult continutul cursului.

Lectiile sunt valoroase si pentru cei care spun ca lucreaza cu excel! Sunt multe aspecte care vor surprinde si vor clarifica potentialul programului. Ca sa folosesti fisierele pe care am lucrat eu pentru exercitii, acceseaza link-ul aici si descarca fisierele in calculatorul tau.

Odata ce ai invatat aceasta baza, esti cu adevarat pregatit sa incepem un demers de invatare si utilizare eficienta a programului, 100% practic.

Ajuta-i si pe ceilalti. In schimbul cursului pe care ti-l ofer, lasa-mi un feedback pe site ca sa pot imbunatati lectiile.

Succes. Follow me!


Your Instructor


Barna Claudiu, JASCOP
Barna Claudiu, JASCOP

Sunt angajat intr-o companie prestigioasa; sunt director de resurse umane si ma ocup de oameni. De fapt, ma ocup de oameni dintotdeauna. Am fost profesor 1 an, apoi am lucrat 9 ani in recrutare si selectie de personal in armata, apoi 8 ani in departamentul comercial unde am invatat sa relationez cu colegii si clientii ca sa imi ating obiectivele si, in prezent, din nou in resurse umane.

Pe langa liceu am studiat inca 12, 13 ani sociologie, economie (marketing), management, resurse umane, ospitalitate (pentru industria turismului), audit in industria alimentara, asa incat, gandeste-te cat de multe iti pot spune.

JASCOP este un proiect personal in domeniul formarii si dezvoltarii competentelor profesionale. Eu stiu ca nu este suficient sa fii un foarte bun cunoscator al meseria tale. Trebuie sa detii un set de competente care sa te ajute sa fii si mai bun.

Asa incat, ai incredere in mine!.

Vezi - biografie - 20 de ani in 3 minute.


Frequently Asked Questions


Pot alege doar lectiile care cred ca imi sunt de mai mare ajutor?
Recomand sa parcurgi lectiile in ordine, cap - coada. Am construit cursul pe un fir rosu - logic si care respecta principii de invatare (de la simplu, la complex).
Cat de folositor este cursul?
Foarte folositor. Daca esti condus de curiozitate si ai timp suficient, poti descoperi restul singur. Si sa devii din ce in ce mai bun, de la o zi la alta. Cursul este mai mult decat un suport de baza! Asa incat, persevereaza!
Care este cel bun sistem de invatare pentru acest curs?
Va ofer acces (download) la fiecare fisier excel pe care l-am folosit, asa incat sa puteti repeta operatiile in acelasi timp cu modelul video. Repetitia e mama invatarii!

Daca ai reusit sa parcurgi intregul curs, sunt convins ca deja esti mai bun(a). Pentru ca ai fost curios si ai descoperit baza functionala.

Doar daca esti dornic(a) de mai mult, te invit sa alegi lectii 100% practice in excel care iti vor rafina modul de lucru si iti vor imbunatati rezultatele.

Follow me!

Get started now!