9bl4fsjgte52rfyyrbvz

Distinctie in Microsoft Office Word

Lucrurile simple sunt apreciate. Chestiunile de rafinament dau distinctie.

Apreciez ca stapanesti baza de lucru cu Word. Daca nu mai esti dispuns sa o iei de la inceput, cursul te ajuta sa descoperi alte secrete valoroase care sa iti imbogateasca experienta.

In acest fel vei obtine distinctie si o eficienta crescuta.

Daca vrei un fir rosu, firesc, al modului in care se leaga lectiile / cunostintele, alege DOAR cursul Microsoft Office Word 2013 - driver profesional. Este varianta care te conduce spre profesionalism. El contine lectiile din acest curs, dar si lectiile din cursul Elaborarea lucrarii de diploma - Microsoft Office Word 2013, driver fast install.

Deja esti spre succes. Asa incat iti doresc inspiratie si putere de munca.

El.


Your Instructor


Barna Claudiu, JASCOP
Barna Claudiu, JASCOP

Sunt angajat intr-o companie prestigioasa; sunt director de resurse umane si ma ocup de oameni. De fapt, ma ocup de oameni dintotdeauna. Am fost profesor 1 an, apoi am lucrat 9 ani in recrutare si selectie de personal in armata, apoi 8 ani in departamentul comercial unde am invatat sa relationez cu colegii si clientii ca sa imi ating obiectivele si, in prezent, din nou in resurse umane.

Pe langa liceu am studiat inca 12, 13 ani sociologie, economie (marketing), management, resurse umane, ospitalitate (pentru industria turismului), audit in industria alimentara, asa incat, gandeste-te cat de multe iti pot spune.

JASCOP este un proiect personal in domeniul formarii si dezvoltarii competentelor profesionale. Eu stiu ca nu este suficient sa fii un foarte bun cunoscator al meseria tale. Trebuie sa detii un set de competente care sa te ajute sa fii si mai bun.

Asa incat, ai incredere in mine!.

Vezi - biografie - 20 de ani in 3 minute.


Frequently Asked Questions


Cu ce este diferit cursul fata de alte cursuri?
Abordarea temelor este diferita. Daca in cursul referitor la elaborarea unei lucrari de diploma poti aplica functii care sa te spijine in lucrare, in cursul de fata abordam secrete care iti descopera noi oportunitati si iti explica alte fenomene pentru care, poate, inca nu ai gasit un raspuns.
Este nevoie de o pregatire de baza?
Obligatoriu. Pentru ca in varful Everestului poti ajunge daca pleci de jos. Fara o baza solida iti va fi dificil sa intelegi rezultatele altor actiuni si mecanisme. Cursul Elaborarea lucrarii de diploma - driver fast install, iti ofera intregul suport pentru un start corect.
Voi lucra singur?
Da, atunci cand urmaresti inregistrarile (lectiile) si cand vei aplica din cunostintele acumulate. Insa te rog sa nu uiti de mine. Intreaba-ma despre ceea ce nu stii si iti voi raspunde.
Daca nu sunt multumit de curs?
... si eu am fost student!. Gestionam banii atent si ii cheltuiam cu prudenta. Si eu am mancat corn cu sana Napolact la pranz. Si uneori si seara - :). Imi doresc sa fii multumit si sa descoperi lucruri care sa iti fie cu adevarat utile. Pentru scopul pentru care a-i accesat cursul, dar si pentru toate celelalte activitati profesionale care presupun performanta cu Word. Daca nu esti multumit, contacteaza-ne in primele 30 de zile si iti returnam intreaga suma achitata.

Apreciez ca ai parcurs lectiile de suport pentru a obtine distinctia in editare. Esti mai pregatit decat ieri. Mult mai pregatit. Nu uita: aminteste de aceasta competenta cu ocazia interviurilor de angajare sau daca vrei sa iesi in evidenta la locul de munca. Va conta.

Realizari!

El.

Get started now!