30zpebzuqn2rgm38ibuy

Elaborarea lucrarii de diploma - Microsoft Office Word 2013, driver fast install.

Driver rapid de cunoastere a functiilor si comenzilor Word pentru elaborarea lucrarii de diploma.

Am ales ca si tema de invatare - elaborarea lucrarii de diploma, pentru ca ofera cele mai multe sanse sa utilizezi functii multiple.

Cursul este, in fapt, un ghid practic, de la A la Z, care acoperă cele mai importante functii de care ai nevoie ca sa editezi lucrarea de diploma (dizertatie, doctorat, referat, raport ...).

In lectiile inregistrate (2 h 23 min) vei descoperi cele mai uzuale functii demonstrate si explicate, asa incat elaborarea lucrarii tale sa nu mai fie o grija suplimentara pentru care sa aloci mult timp. Este momentul sa te ocupi de cea mai importanta preocupare a ta - cercetarea pe care o cuprinde lucrarea de diploma si licenta / dizertatia / teza de doctor in ansamblul ei.

Daca vrei mai mult, alege DOAR cursul Microsoft Office Word 2013 - driver profesional. Este varianta care te conduce spre profesionalism. El contine lectiile din acest curs, dar si lectiile din cursul Distinctie in Microsoft Office Word.

Bravo.

Iti doresc succes.

El.


Your Instructor


Barna Claudiu, JASCOP
Barna Claudiu, JASCOP

Sunt angajat intr-o companie prestigioasa; sunt director de resurse umane si ma ocup de oameni. De fapt, ma ocup de oameni dintotdeauna. Am fost profesor 1 an, apoi am lucrat 9 ani in recrutare si selectie de personal in armata, apoi 8 ani in departamentul comercial unde am invatat sa relationez cu colegii si clientii ca sa imi ating obiectivele si, in prezent, din nou in resurse umane.

Pe langa liceu am studiat inca 12, 13 ani sociologie, economie (marketing), management, resurse umane, ospitalitate (pentru industria turismului), audit in industria alimentara, asa incat, gandeste-te cat de multe iti pot spune.

JASCOP este un proiect personal in domeniul formarii si dezvoltarii competentelor profesionale. Eu stiu ca nu este suficient sa fii un foarte bun cunoscator al meseria tale. Trebuie sa detii un set de competente care sa te ajute sa fii si mai bun.

Asa incat, ai incredere in mine!.

Vezi - biografie - 20 de ani in 3 minute.


Course Curriculum


  First Section
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Cand incepe si cand se termina cursul?
Cursul incepe acum si nu se sfarseste, in timp, niciodata. Esti singura persoana care decide timpul alocat, ritmul de parcurgere etc.
Cat timp am acces la curs?
Ce ai zice - pentru totdeauna? Dupa ce te-ai inscris, ai acces nelimitat la curs, pentru cat timp doresti.
Daca nu sunt multumit de curs?
... si eu am fost student!. Gestionam banii atent si ii cheltuiam cu prudenta. Si eu am mancat corn cu sana Napolact la pranz. Si uneori si seara - :). Imi doresc sa fii multumit si sa descoperi lucruri care sa iti fie cu adevarat utile. Pentru scopul pentru care a-i accesat cursul, dar si pentru toate celelalte activitati profesionale care presupun performanta cu Word. Daca nu esti multumit, contacteaza-ne in primele 30 de zile si iti returnam intreaga suma achitata.
Daca sunt functii pe care nu le inteleg suficient de bine, ce pot face?
Scrie-mi aici despre functia pe care vrei sa o aprofundezi sau despre lucrul pe care nu l-ai inteles. Iti voi raspunde si te voi asista. Asta e ANGAJAMENTUL MEU.

Apreciez ca ai parcurs lectiile de suport pentru editarea lucrarii de diploma. Esti mai pregatit decat ieri. Mult mai pregatit. Nu uita: aminteste de aceasta competenta cu ocazia interviurilor de angajare sau daca vrei sa iesi in evidenta la locul de munca. Va conta.

Succes mai departe. Energie si inspiratie!

El.

Get started now!